TE HUUR RECENT APPARTEMENT DE HAAN
DE HAAN
Te huur recent appartement in de mooiste kustgemeente (uitsluitend laagbouw) van België: De Haan. Het appartement is gelegen in een 3ha groot domein (Green Garden) met verschillende mooie waterpartijen en verwarmd (van half juni tot half september) zwembad in het centrum van De Haan (vlakbij het typische tramstationnetje en de wekelijkse markt).

Het is ingericht voor 4 personen met 1 tweepersoonskamer met dubbel bed en 1 tweepersoonsslaaphoek met 2 stapelbedden. Verder is er een zit/eetruimte met open keuken met vaatwasser, frigo, kookplaat, magnetron... De badkamer is voorzien van ligbad. Het toilet is apart. Er is wifi, grootscherm ktv (43inch) en stereo.

Vanop het terras is er zicht op het zwembad met kinderbad en douches. Privé gelijkgrondse parkeerplaats met beugel is voorhanden binnen het, door slagbomen beveiligde domein. Een ruime fietsenstalling is eveneens ter beschikking. Huren kan rechtstreeks van de eigenaar, dus zonder tussenpersonen en bijgevolg aan zeer goede voorwaarden.

Mooi meegenomen in deze "CORONATIJDEN": u kan, ZONDER RISICO op financieel verlies, uw vakantie vastleggen. Meer informatie? Aarzel niet mij te contacteren: het loont vast de moeite.
0032.475 73 14 78