2 VAKANTIEWONINGEN IN DEPARTEMENT LOT - SAMEN MAAR TOCH APART
ZOTTEGEM
Begint het mindere herfstweer al een beetje tegen te steken...en al aan het wegdromen naar die volgende vakantie...samen met familie of vrienden! Dan is dit een héél goeie beslissing! Samen maar toch een klein beetje apart (iedereen heeft soms wel wat nood aan privacy als gezin...), het kan!

2 prachtige huizen (max 8pers en max 6pers- 6 slaapkamers), gelegen in het departement LOT (nabij Rocamadour) in supermooi natuurgebied! (Parc Naturel Régional des Causses du Quercy - bekroond met het prestigieuze Unesco Global Geopark label)

Beide huizen worden enkel samen verhuurd dus u heeft steeds alle privacy en privé zwembad. Beide woningen werden recent gerestaureerd .

Alle faciliteiten vindt u in Gramat op ongeveer 5km (restaurants, grootwarenhuizen, bakkers, beenhouwers, apotheken...) Ideale ligging voor eindeloos veel excursiemogelijkheden (Rocamadour, Cahors, Gouffre de Padirac, St.-Cirque-Lapopie, Sarlat, Figeac...) maar het genieten van de prachtige omgeving en de nog ongerepte natuur is al een belevenis op zich.

Gelegen tussen de rivieren Lot en Dordogne garandeert u uiteraard ook urenlang kano, kayak en waterplezier.

Er is nog steeds heel veel vraag naar privé woningen met privé zwembad en dit kan ik u aanbieden. Het zwembad van 10m x 5m met buitendouche is verwarmd, wat héél leuk kan zijn voor zowel jong als iets ouder...

Teak tuinmeubelen (3 teak eettafels waarvan 1 onder de notelaar voor de nodige schaduw zorgt en meer dan voldoende eetstoelen en ligzetels)

De heerlijke keuken is natuurlijk ook niet te versmaden. Heel veel restaurantjes waar men voor een kleine prijs echt zeer lekker kan smullen. De foie gras, eend, de geitekaas, schaap...en dit alles gecombineerd met een lekker Cahors-wijntje, kortom, hier is het echt leven als god in Frankrijk. Kom dit gewoon zelf ontdekken en u heeft de formule voor een geslaagde vakantie gevonden!!!

Prettig verlof alvast! Ter info: wanneer het weer het in uitzonderlijke gevallen een dagje zou laten afweten, er is een boekenkast vol leesboeken voor jong en oud, strips, gezelschapsspelletjes en tal van Dvd's, dus niet getreurd...

Ook juni en september zijn heel mooie maanden ginds dus voor wie buiten seizoen kan gaan, niet twijfelen!


Prijzen/week

Prijs beide woningen samen (max 14 pers) 2990€ voor juli en augustus.
Prijs juni en september 2490€.

Beddegoed + handdoeken zelf mee te nemen (afmetingen bedden te verkrijgen)
  stuur een berichtje
  toon nummer