LES PRINQUIèRES 'LE FOUR à PAIN'
FAJOLES
'Le Four à Pain' is een traditionele broodoven die verbouwd is tot een gite. Deze staat afgelegen, aan de rand van het bos en biedt daardoor meer privacy.

Deze gite is een favoriet voor natuurliefhebbers. Daar het stiller en rustiger ligt, hebt u meer kans om verschillende vogelsoorten, herten, eekhoorns... te zien. Aan de achterzijde van het gebouw staat een gerestaureerde bakkersoven. Dit huisje heeft haar eigen terras met tafel en stoelen.

'Le Four à Pain' is gemaakt voor koppels, eventueel met een baby. Er is plaats voor een reisbedje die bij ons ter beschikking is. Deze gite is in 1 niveau.

Een volledige keuken met fornuis, koelkast/diepvries, microgolfoven, koffiezet, broodrooster, waterkoker en wasmachine zijn tot uwer beschikking. In de gite is ook een droogrek, strijkplank en strijkijzer aanwezig.

In de eetkamer staan een tafel en 2 stoelen. Franse deuren geven uit op uw terras. De slaapkamer voor 2 personen, ook met Franse deuren, bestaat uit een 2 persoonsbed, ruime kast en laden voor uw kleren en bezittingen, zetel.

In de tuin geeft het gemeenschappelijk zwembad u heerlijke verkoeling op warme dagen en kunt u op de jeu de boules baan het echte Franse petanque spelen.

Het zwembad van 5x10m is aangelegd met een terras om te genieten van het zonnetje in comfortabele zonnezetels. Een bar zorgt voor een overdekte recreatieplaats tijdens de dag en gezellige avonden met een drankje.
Over het gehele domein is gratis WiFi voorzien.

Bij aankomst hoeft u geen bed meer op te maken, dit staat klaar voor u.
0032.476 50 12 80