RUIME ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWWONING
RAVELS
Zeer mooi gelegen nieuwbouwwoning met 5 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, garage, 2 volwaardige verdiepingen,... gelegen op een perceel van ca. 329m² te Ravels.

Gelijkvloers: U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet en wastafel. Vanuit de inkomhal komt u in de woonkamer die van veel natuurlijk daglicht geniet door de ramenpartijen. De open keuken is voorzien van alle nodige kwaliteitstoestellen zoals Zanussi 4 pits inductie kookplaat, Progress afwasmachine, Zanussi combi, koelkast en handige inbouwkasten met soft-close systeem.

Aan de keuken bevindt zich nog een handige berging. Verder bevindt zich nog op het gelijkvloers een wasplaats met wastafel en inloop regendouche.

Eerste verdieping:De vaste trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping waar 4 slaapkamers bevinden en een badkamer met dubbele wastafel, handige inbouwkasten, ligbad met douche functie en toilet.

Tweede verdieping:De vaste trap op de eerste verdieping brengt u naar de tweede verdieping. Hier bevinden zich nog 3 kamers en een zolderruimte. De kamers op de tweede verdieping kunnen als meerdere doeleinden gebruikt worden zoals hobbyruimte, slaapkamers of extra badkamer (aansluitingen zijn reeds voorzien).

Buiten : Aan de woning is een aangenaam terras voorzien en de tuin is nieuw aangelegd. De oprit brengt u naar de garage met een elektrische poort.

Pluspunten: Extra optie: plaatsen van zonnepanelen in overleg met verkoper
prijs : 345000 €
0032.499 51 12 24