TE KOOP GEZINSWONING IN GULLEGEM
GULLEGEM
Ruime solide villa, 5 slaapkamers, tuin en dubbele garage met oprit voor meerdere auto's, rustig gelegen in Gullegem.

INSTAPKLARE woning in Gullegem, Korte Ballingstraat 9, gelegen in een rustige (doodlopende) straat en aangename buurt, op wandelafstand van Supra Bazar, op een perceel van 606 m², waarvan 400 m² tuin rondom gelegen.

Gelijkvloers: inkomhal, aparte berging met trap, ruime leefruimte met zicht op terras en tuin, ruimtelijk gevoel wordt versterkt door de aansluiting op de lichtrijke vernieuwde keuken met eetplaats, een ruim bureel met veel licht door groot schuifraam naar de tuin, 3 slaapkamers en kleine badkamer. Mogelijkheid is er om van slaapkamer 1 en 2 gemakkelijk 1 grote slaapkamer te maken gezien de scheiding tussen beiden ingebouwde kasten zijn. De badkamer vertoont geen gebreken maar is verouderd en aan een opfrisbeurt toe. De tuin is volledig omheind door hagen. 1ste verdieping: 2 ruime slaapkamers, een ruim apart toilet met lavabo met voldoende plaats voor het installeren van een douche, vervolgens een ruime hobbyruimte en een zolderruimte.
De dubbele garage kreeg recent een volledig nieuwe EPDM roofing. De ruime vertrekken kunnen helemaal naar eigen smaak ingericht worden. Het huis is steeds GOED ONDERHOUDEN geweest en bestaat uit duurzaam & kwalitatief materiaal. Kortom een topper voor een heel interessante prijs (verkoop wegens overlijden)!
Solide woning, GUNSTIGE prijs, rondleiding op afspraak: 0472/66.43.05
prijs : 358000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer