AUTOBIANCHI BIANCHINA QUATTRO POSTI 1969
TILBURG
AUTOBIANCHI BIANCHINA QUATTRO POSTI 1969
Deze Autobianchi met het Nederlands kenteken 82-96-HN is op 28-03-1969 in Nederland geleverd. De 2 cilinder 500cc motor is vervangen door een zelfde exemplaar maar dan met 650cc voor meer rijgenot. Hierbij is er ook een gesynchroniseerde versnellingsbak gemonteerd. Het gewicht van deze kleine auto is 535 kilo en de kilometerstand is origineel 79777 km.


De Autobianchi is voorzien van 2 verchroomde buiten spiegels, een asbak radio met antenne, in het stuur een mooie verchroomde claxon ring, chroom kofferrek, trekhaak. Banden zijn Continental 125x12 80% profiel.

Het originele interieur is bruin en in perfecte staat, ook de originele fabrieks geleverde vloermat ligt er nog in.

De carrosserie is een keer overgespoten en de lak is in zeer nette conditie, even als het chroom welke echt heel mooi is. De bodem platen en verdere onderkant is perfect en in goed onderhouden conditie.

Deze auto is roestvrij en in een perfecte conditie om nog jaren van te genieten, alles werkt aan de auto en er zijn geen reparaties op korte termijn voorzien. Het is instappen en wegrijden.

Ook deze auto is van een liefhebber geweest die er goed voor gezorgd heeft.

Al met al een goede koop deze kleine Italiaan waarvan onderdelen nog voldoende te koop zijn, de techniek is van de klassieke Fiat 500.

Voor onze buitenlandse klanten kunnen wij het transport verzorgen tot aan uw voordeur incl. exportdocumenten.


Voor bovengenoemde prijs word de auto in de BENELUX GRATIS afgeleverd na bezichtiging op ons bedrijf.
prijs : 8950 €
  stuur een berichtje
  toon nummer