VW KEVER 1300 WIT 1969
TILBURG
VOLKSWAGEN KEVER TYPE 1300 1969 WIT.


Volkswagen kever type 1300 van het bouwjaar 1969 in een hele mooie originele conditie. De Kever is in Nederland verkocht op 07-05-1969 en heeft al zijn leven in Nederland gewoond. De huidige kilometerstand is 12756 km. Auto’s van 50 jaar en ouder hoeven in Nederland niet meer technisch gekeurd te worden.


Deze Kever heeft een oudere restauratie en is nog steeds in uitstekende staat, de lak is mooi gaaf zonder roest. Het interieur zou mogelijk nog het originele kunnen zijn met uitzondering van de deurpanelen daarvan kun je zien dat deze ooit vervangen zijn. Het rode kunstleer is mooi gaaf zonder beschadigingen maar met mooie Patina wat de auto net karakter geeft. Het dashboard is keurig en van staal wat deze type kevers zo geliefd maakt. Het is tevens voorzien van een werkende Blauwpunkt radio. Het chroom is netjes met mooie glans, diverse rubbers zijn vervangen. Banden zijn van Vredestein maat 155x12 met ruim voldoende profiel. Op de voorbumper zijn 2 mistlampen gemonteerd.

De Volkswagen rijdt en schakelt uitstekend en laat zich meteen starten. De Kever is door zijn vorige eigenaar prima verzorgd.

Ook deze Kever is een echte “survivor” en heeft de tijd goed doorstaan en kan hierdoor nog jaren hobby kilometers maken bij zijn nieuw eigenaar.

Voor onze buitenlandse klanten kunnen wij de auto voorzien van de benodigde documenten voor inschrijving in het kentekenregister.

Tevens kan onze transporteur de auto brengen tot bij u voor de deur!


Hartelijke groet Hans van de Hoff.
prijs : 11500 €
  stuur een berichtje
  toon nummer