HYPNOSE THERAPIE - 2 GRATIS SESSIES NA TELEFONISCHE INTAKE
NINOVE
PTR - Strategische Conversatiehypnose van Gérald Brassine, onderwezen aan de IMHEB, is een baanbrekende therapeutische benadering die de principes van herassociatieve traumatherapie combineert met technieken van conversatiehypnose. Deze methode, die een reeks geavanceerde tools samenbrengt, heeft als doel individuen te helpen bij het overwinnen van trauma's, psychologische stoornissen en psychosomatische aandoeningen door middel van een veranderde bewustzijnstoestand die wordt opgewekt door hypnose. Het is een zachte en diepgaande behandeling die eindelijk voldoet aan de behoefte aan veiligheid van mensen die lijden.

Gérald Brassine, een gerenommeerde psychotherapeut en hypnotherapeut, heeft deze aanpak ontwikkeld door concepten van strategische kortdurende therapie en Ericksoniaanse hypnose te integreren.

Het doel is om pijnlijke, emotioneel en/of fysiek beladen elementen uit het verleden te desensibiliseren en de daaruit voortvloeiende symptomen te behandelen: flashbacks, nachtmerries, verlies van zelfrespect, depressie... en psychosomatische aandoeningen, waarvoor deze aanpak bijzonder effectief is!
  stuur een berichtje
  toon nummer