GELIJKVLOERS, INSTAPKLAAR APPARTEMENT - EKEREN
EKEREN
Appartement gelegen op gelijkvloerse verdieping te betreden langs de inkomhal en tevens via de buitendeur aan de keuken. Dit appartement was oorspronkelijk een winkelruimte maar omstreeks 2010 gerenoveerd en ingericht als appartement met twee slaapkamers. Tegen de achtergevel is een terras van +/- 6m² gelegen.

Leefruimte met open keuken. Keuken: enkele inox spoelbak, chrome mengkraan, 4 pits keramisch kookvuur, inox dampkap, oven, microgolfoven, vaatwasmachine, koelkast en diepvries. Woonkamer en zitplaats vormen één grote ruimte waaraan de open keuken ook grenst.

Achteraan de zitplaats is toegang tot de badkamer die ook deels als wasplaats ingericht is. Badkamer is voorzien van toilet, enkele lavabo en ligbad die ook als douche gebruikt wordt. 2 Slaapkamers van +/- 10,5 m² en 7,30m². Gelegen tegen de kleine slaapkamer is er een berging voorzien van +/- 3.80 m².

Rolluiken geplaatst aan alle ramen en buitendeur. Gemeenschappelijke kosten €150/maand (Water, cv, beheer, spaarfonds, polis, onderhoud tuin). Vlakbij verbindingswegen naar Antwerpen en autostrade. Winkels, scholen, openbaar vervoer op wandelafstand.
prijs : 235 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer