MOOI APPARTEMENT TE KOOP IN DEURNE
DEURNE
Bent u op zoek naar een ruim appartement dat volledig naar uw eigen smaak is ? Dan stellen we graag dit appartement met twee slaapkamers voor gelegen op de 3de verdieping van een goed onderhouden gebouw. Indeling - U komt binnen in een inkomhal die doorgang geeft aan een apart toilet/douche, de ruime woonkamer (32m²) met parketvloer, en twee ruime slaapkamers (15m², 11m² ). Via het gangetje kan u de keuken bereiken. De keuken geeft doorgang aan een klein , West-georie?nteerd terras (8m²).
Ligging -
Zeer centrale locatie te Deurne-Zuid kort bij winkels, scholen, openbaar vervoer en de parken Rivierenhof, Boekenbergpark en Te Boelaerpark;; Terras met zicht op groen en berging. Het appartement is volledig gerenoveerd dit jaar. Het EPC is opgemaakt voor de werken en geeft de huidige situatie dus niet meer weer.
Verder vindt u hier ook de tram- en bushalte van tram 10 en bus 410. Hierlangs bent u op enkele ogenblikken in het centrum van Antwerpen! Ook liggen winkels en de belangrijke verbindingswegen op een steenworp van uw nieuwe thuis. Contacteer ons snel op 0468 19 23 42 of via mustapha@bessemsvastgoed.be
prijs : 255 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer