LUXE NIEUWBOUW STUDENTENKAMER/STUDIO (COHOUSING MET 1 STUDENTE-EIGENAAR)
ELSENE
"Leven in een zeepbel , in een groene oase in het hart van Brussel : een geheime tuin in de stad! (project Secret Garden)". Woning gelegen in een privégebied van 32 luxe wooneenheden (bouwjaar 2019). De wooneenheden liggen rondom een mooi aangelegde omsloten binnentuin (autovrij). Uniek in stad Brussel. Met apart beveiligde toegangspoort (videofoon). Beveiligde inpandige fietsenstalling.

Toplocatie ! Ligt op minder dan 500m van het Flageyplein - op 800m van de Namenpoort - 500 m van de iconische Louizalaan en de Europese instellingen - 3,7km van de VUB 15min fietsafstand - 10min van het centrum van Brussel - metro en bus in de buurt

In deze nieuwbouwwoning is bijzondere aandacht besteed aan comfort en een high-end afwerking: aluminium ramen, semi-massieve houten vloer in de woonkamer en slaapkamers. Met goede energieprestaties EPC 119kWh/m2 (aardgas-verwarming, dubbel glas, groendak, dubbelstroom-ventilatie ). Alles conform de laatste nieuwe brand- en veiligheidsvoorschriften.

Studentenkamers : 3 Aparte slaapkamers ( SL1 oppervlakte van 15,2m2 / SL2 11,1m2 / SL3 15,75m2), met dubbelbed, bureau en kast voor boeken en kleren + annex privébadkamer en wc.

Gemeenschappelijke delen: zuid-gericht terras, tuintje en binnenkoer. Hyper-geïnstalleerde keuken. Bemeubelde eetplaats en living. Internet- en TV-aansluiting. WC op gelijkvloers en verdieping. Wasplaats en kelder.

(huisdieren niet toegestaan / roken niet toegestaan )

HUURPRIJS 695 EUR ALLE KOSTEN INBEGREPEN , CONTRACTDUUR VRIJ TE BEPALEN
  stuur een berichtje
  toon nummer