BOUWGROND TE GENK HALFOPEN BEBOUWING
GENK
Ter hoogte van het Sportcentrum in Genk ligt deze bouwgrond te wachten op een nieuwe eigenaar. Het betreft een stuk grond gelegen te LAATGOEDSTRAAT (achter de Herenstraat)van 5,43 are (543m2)voor een half open gezinswoning.
(Ter info: 292,81€ per vierkante meter prijs)

Deze bouwgrond is zeer centraal gelegen. Op een boogscheut van je nieuwe woonst ben je in het centrum van Genk.Heb je meer nood aan ontspanning dan bieden verschillende nabijgelegen faciliteiten o.a sportbos Sportcentrum,wandelroute van Motruïne ,Thorpark,hiertoe een oplossing en kan je er ongelimiteerd je hart ophalen.Boodschappen doen of je kinderen naar school vervoeren is dus perfect mogelijk met de fiets. Moet je je echter met de wagen verplaatsen dan is een vlotte bereikbaarheid eveneens gegarandeerd doordat je dichtbij de autostrade E314.
Alle nodige faciliteiten zoals onderwijs, sportgelegenheden en supermarkten in de omgeving.
Op een boogscheut verwijderd van het bruisende centrum v.Genk! Gezellige Vennestraat en de C-mine!


De bouwgrond heeft een oppervlakte van 5a43ca. Dankzij de straatbreedte van 13meter kan je hier een woning bouwen met een gevelbreedte van 8meter De bouwdiepte bedraagt 17m op het gelijkvloers en 12m op de verdieping. Er zijn dus heel wat mogelijkheden om hier je droomwoning te realiseren!
prijs : 159 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer