UIT DE HAND TE KOOP: GOED GELEGEN FRITUUR + 2 APPARTEMENTEN + STUDIO
ANTWERPEN
Dit eigendom bestaande uit 4 eenheden is gelegen in het hippe Antwerpen Zuid. In de directe omgeving bevinden zich het onlangs heropende KMSK, de internationale Antwerp Management School, het oude en nieuwe justitiepaleis, talrijke toeristische attracties, verschillende invalswegen, scholen, winkels en horeca.

Het handelsgelijkvloers is sedert vele jaren verhuurd aan een frituur en beschikt vooraan over een winkelruimte met achteraan een keuken, een magazijn voor opslag en een open binnenplaats.
Naast de frituur met aparte inkom bevindt zich een volledig ingerichte en bemeubelde studio van 20m2.

Op de eerste verdieping boven de frituur en de studio is er een volledig ingericht en bemeubeld appartement met twee slaapkamers van 72 m2. Dit is verhuurd sinds 2008.
Op de tweede verdieping is er een volledig ingericht en bemeubeld duplex appartement met twee slaapkamers met een totaal bewoonbare oppervlakte van 80 m2. Dit komt vrij per 1 juli.


EPC Labels C, B en B (206, 125, 190 kWh/m2/jaar) voor de residentiele eenheden. Asbestveilig certificaat, electrische keuring en gas keuring voorhandig.

Alles is vandaag verhuurd met een totaal bruto inkomen van ca. 44.300 euro per jaar. Bij verhuur van de appartementen op de internationale markt is een totaal potentieel van ca. 65.000 euro per jaar mogelijk.

Vraagprijs: 870.000 euro.
prijs : 870 000 €
  stuur een berichtje