ZALIG WONEN IN FRANKRIJK
ST. LAURENT LA VERNèDE
Woning of vakantiewoning te koop, gelegen op 15 minuten van Uzès met mogelijkheid tot daguitstapjes naar de Ardèche, de Cévennes, de kust en steden als Avignon, Nimes en Montpellier. In het rustige dorp is er een bakker, een kruidenier, een dokter en een verpleegstersteam. De bewegwijzerde wandelpaden errond geven u dagen aan wandelplezier.
Het terrein van 2000m2 is volledig omringd met muur en hekwerk, dus huisdier-veilig. Er zijn automatische poorten en aluminium luiken die onderhoudsvrij zijn, dus geen schilderwerk. De alarminstallatie geeft digitale meldingen bij afwezigheid.
Naast het kindvriendelijk zwembad met automatische waterbehandeling, geplaatst in de gerestaureerde mazet, is er een pétanque pleintje en zijn er meerdere terrassen om te kiezen waar de ochtendkoffie, het aperitief of de barbecue zal plaatsvinden. Al of niet in de schaduw. Het bewateren van de tuinplanten wordt automatisch gestuurd vanuit het technisch lokaal waar ook de ligbedden voor het zwembad snel bereikbaar zijn. Erg praktisch.

De kamerindeling is als volgt.
Inkomhal, technisch lokaal, gastentoilet, nacht gang met drie slaapkamers, elk met eigen badkamer met lavabo, inloop douche en toilet. Twee slaapkamers hebben ook ingebouwde kasten. Woonkamer met aanpalende bibliotheek, open keuken met alle comfort toestellen, een voorraad kamer met wasmachine. Veranda. Betegelde garage met ingebouwde kasten en met een directe toegang tot de keuken. Verder een tuingereedschapsatelier en daarachter een knutsel atelier met zelfs een eigen terras. Er is een overdekte houtopslagplaats met voldoende ruimte voor hout om twee winters mee door te komen. De overname van bepaalde meubels en inboedel is zeker bespreekbaar.
prijs : 630 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer