RUIME ZORGWONING TE BILZEN
BILZEN
In het mooie Bilzen, ter hoogte van Eik 40 en 40A, vinden we deze twee afzonderlijke woongebouwen terug waarvan ééntje vergund is als zorgwoning. Het betreft twee volwaardige wooneenheden met elk een aparte tuin en garage.

Enerzijds hebben we aan de voorzijde de verrassend ruime hoofdwoning die op het gelijkvloers ingedeeld wordt met een woonkamer, een ingerichte keuken, een ruime zithoek, een eerste badkamer, een veranda, een bergruimte, een achterbouw en ook een apart toilet.

Op de eerste verdieping vinden we de drie slaapkamers terug alsook een tweede badkamer met douche, lavabo en een toilet.

Tot slot is er op de tweede verdieping nog een kleine slaapkamer voorzien alsook een bijkomende bergruimte. Deze woning is tevens voorzien van een kelderruimte.

De hoofdwoning is momenteel verhuurd, dus het kan perfect dienen als investering, maar ook als U er zelf zou willen gaan wonen kan de huurovereenkomst op ieder moment opgezegd worden mits opzegtermijn van 6 maanden.

De achterliggende woning, die momenteel vergund is als zorgwoning, wordt op het gelijkvloers ingedeeld met een woonkamer, een ingerichte keuken en een eerste slaapkamer met hieraan sluitend een kleine badkamer die is voorzien van een toilet en een douchecel.

Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee volwaardige slaapkamers en een badkamer die is uitgerust met een ligbad, een lavabo en een bijkomend toilet.

Deze zorgwoning is bovendien volledig onderkelderd en achter de woning kan U nog genieten van een prachtige tuin.

Bent U op zoek naar een volwaardige zorgwoning of eerder op zoek naar een goede investering?

Neem dan gauw even contact op voor een bezichtiging op 012/74 72 20!

Ruimtelijke Ordening: 

Bestemming: Woongebied met landelijk karakter
Bouwvergunning: Gebouwd voor 1962
Verkavelingsvergunning: Nee
Voorkooprecht: Nee
Gerechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee

Watertoets: P-Score = B / G-Score = A
prijs : 375 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer