VERZORGDE WONING NABIJ CENTRUM VAN TONGEREN
TONGEREN
Deze verrassend ruime woning werd gebouwd in 1981 en werd doorheen de jaren zeer goed onderhouden. 

Op het gelijkvloers biedt de inkomhal toegang tot de inpandige garage die met z'n lengte van 12m50 maar liefst plaats biedt voor twee wagens. Toch kan deze ruimte ook perfect anders ingedeeld worden, bijvoorbeeld als extra bewoonbare oppervlakte, aangezien er buiten nog een bijkomende  afzonderlijke garage aanwezig is. Verder bevindt er zich op de benedenverdieping nog een eerste badkamer met douche, een apart toilet en een wasplaats/berging. 

Op de eerste verdieping vinden we de volledig ingerichte keuken terug met daarop aansluitend de ruime woonkamer. De schuifdeur van de keuken biedt toegang tot een klein terras dat uitzicht geeft op het groot terras beneden, waar we via de buitentrap kunnen geraken. 

Op de derde verdieping bevinden zich tot slot nog de twee slaapkamers, een tweede badkamer met ligbad en nog een apart toilet. 

De woning is bovendien volledig onderkelderd met een kruipkelder, die perfect kan gebruikt worden voor het stockeren van allerhande materialen en spullen. 

Het perceel heeft een oppervlakte van 3a49ca en was vroeger opgedeeld in twee percelen. Dit is nu één perceel geworden, maar de woning is zo gebouwd met een beklede wachtgevel, dat de optie tot verkavelen in twee percelen nog steeds open ligt. 

Ben jij op zoek naar een woning nabij het centrum van Tongeren? Neem dan snel even contact op met ons kantoor voor een afspraak!

​​​​​​​Ruimtelijke Ordening: Vastgoedinfo in aanvraag.
prijs : 249 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer