HUIS TE KOOP IN KLEIN SINAAI (STEKENE)
STEKENE
HUIS TE KOOP IN KLEIN SINAAI (Stekene) - Een ernstig bod wordt overwogen...
Deze charmante klassieke bungalow van 128 m² is rustig gelegen op een perceel van 510m² in een doodlopende straat in de Boudelowijk in Klein-Sinaai.
Het pand heeft een groot potentieel in zich en heeft nu epc label F en valt onder de renovatieplicht. Met een beperkt renovatiebudget kan label A bereikt worden. Alle renovatiepremies kunnen nog aangevraagd worden.
De woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet , bergkast,een ruime living(37 m²) met marmeren schouw,airco en houtcassette, aparte keuken(14 m²), drie slaapkamers (15 m²,14 m² en 10 m²), waarvan 1 met airco. Verder is er een wasplaats, en een uitgeruste badkamer met wc, douche en badkamermeubel. In de nachthal bevindt zich een trektrap naar de grote bergzolder van 128 m². De woning wordt verwarmd met stookolie. In de straat is reeds aardgas aanwezig.
In de aparte grote garage bevindt zich de cv-installatie op stookolie, voorzieningen voor een douche, een smeerput en een put voor grondwater.
De grote oprit biedt plaats voor minstens vier auto's. Aan de andere zijden is de tuin met groot terras en zonnetent en tuinhuis.
Op wandelafstand van openbaar vervoer, kleuter en lager onderwijs, kapper, bakker en de moervaart. Supermarkt, apotheker, overdekte speeltuin en fitness op 2 km.
Perceel: 510 m², waarvan 128 m² bewoonbare oppervlakte
Niet geïndexeerd kadastraal inkomen 887€
EPC: F
Kom gerust een kijkje nemen. We leiden je graag rond.
Prijs: € 319.000. Een ernstig bod wordt overwogen.
Interesse? Stuur mij een pb.
prijs : 319 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer