UNIEKE GROTWONING VOOR 2 TOT 4 PERSONEN IN DE REGIO ALTIPLANO
CUEVAS DEL CAMPO
Te koop: Unieke grotwoning met capaciteit voor 2 tot 4 personen in de regio Altiplano. Deze klimatologische woningen hebben een constante temperatuur van 17º tot 22º het hele jaar door, waardoor het een charmante en unieke landelijke ervaring is. De grotwoning biedt een spectaculair uitzicht op de Sierra Nevada en liggen ten zuiden van de bergen van Cazorla Segura en Las Villas.

De woning beschikt over 2 slaapkamers, een volledig ingerichte keuken, airconditioning, wifi, verwarming, beveiliging en volledige inrichting. Daarnaast heeft de woning ook een barbecue en een ruim overdekt terras, perfect om te ontspannen en te genieten.

Deze grotwoning van 90 M2 biedt toegang tot stroom- en water netwerken. Het is gelegen op slechts 8 km van het nudisten- en textielstrand aan het meer Embalse de Negratin en op 100 km van het Alhambra en het wetenschapspark.

Mis deze kans niet om te genieten van het rustige en serene leven in een grotwoning met alle moderne voorzieningen. Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke woning te bezichtigen!


prijs : 68950 €
  stuur een berichtje
  toon nummer