MODERNE HALFOPENBEBOUWING MET MOOIE TUIN EN 4 SLAAPKAMERS - HAACHT
HAACHT
Instapklare woning op 5a69. Via de inkom met wc en trap naar boven kom je naar de eetkamer en zithoek. Daarnaast bevindt zich de half open keuken met gasvuur, nieuwe vaatwasser en oven. Daarachter is nog een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping vind je die slaapkamers van 15m2 15m2 en 13m2. En de badkamer van 9m2 met bad. Douche. Toilet en lavabo. De zolderverdieping van 55m2 groot is momenteel gebruikt als master bedroom en zolderberging en werd 2 jaar geleden volledig gerenoveerd. Overal zijn rolluiken en vliegenramen aanwezig.

De hoogrendementsketel op gas verwarmd het geheel en voorziet via een doorstroomsysteem van zoveel warm water als nodig. Er is ook een waterverzachter en regenput van 5000 liter aanwezig. Via een schuifraam in de woonkamer kom je op de pergola met terras.

In de verdere tuin vind je twee tuinhuizen waaronder 1 nieuw. Een kippenweide met een zeer degelijke stal. Een biologische moestuin met serre en een nieuw houten speeltoestel voor de kids. Parkeren kan voor de woning en naast de woning. De woning is ideaal gelegen vlakbij scholen, bakkerij, winkel,... maar toch heel rustig qua verkeer.

Centraal tussen Leuven en Mechelen.
prijs : 479 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer