LUXE LOFT, FRANSE HOEVE EN COTTAGE OP 3HA MET ZWEMBAD
PANNASAC
Een private weg geeft toegang tot deze prestigieuze eigendom met langs de westkant een dreef van eeuwenoude eiken bomen. Langs de zuidkant een gigantisch zoutwater zwembad met palmbomen en een exclusief zicht op de pyreneeën en rondzwevende roofvogels.

Gelegen net op de grens van de Gers en Hautes-Pyrénées, met de eerste skipiste op een uurtje rijden. Warenhuizen, winkels en restaurants op 10 minuutjes, Toulouse op 1 uur en een kwartier, Auch op 35 minuten, de oceaan (Biarritz) op twee uur. Er is een meer met watersport mogelijkheden en strand op 8 minuten rijden.

De aangelegde tuin met oude waterput bezit een weelde van volgroeide fruit- en notenbomen. Kersen, druiven, walnoten, hazelnoten, pruimen, vijgen, olijven, appels, nectarines en peren kunnen hier in overvloed geplukt worden. Daarnaast is er een biologische moestuin, kruidentuin en saffraan veldje. Op het terrein bevindt zich nog een kleine vijver en langs de noordzijde kabbelt er een rustiek beekje. De westtuin wordt momenteel onderhouden door kameroen schapen en deze kunnen indien gewenst ook overgenomen worden.

De duplex loft heeft een moderne look met behoud van authentieke elementen, een gepolijste betonnen vloer in combinatie met oude balken. Ze beschikt over een volledige ingerichte mediaroom/bibliotheek, stijlvolle open keuken en is voorzien van domotica en camerabewaking. De badkamer bevat zowel een grote inloop regendouche als een bad. Toiletten zijn voorzien op het gelijkvloers en op de eerste verdieping. De verlichting kan bediend worden via touch panelen en ook via elk type smartphone of tablet. De VMC garandeert de perfecte luchtkwaliteit en de loftwoning is zo degelijk geïsoleerd dat het bijna een passieve woning is die nauwelijks verwarming behoeft in de winter. De verwarming is ook geautomatiseerd en zal uitsluitend energie verbruiken indien echt nodig. Meteen naast de loft is er een carport voor drie wagens. Naast de loftwoning is er een werk atelier die eventueel ook als extra garage kan dienen.

De oude hoeve, omringd door oude druivelaars en blauwe regen parfumeren het huis in lente en zomer. Het is gedeeltelijk gerenoveerd en heeft een adembenemend overdekt terras. Alle ramen zijn reeds vervangen door hoogwaardig dubbel glas en ook het volledige dak is geïsoleerd. Op het gelijkvloers is er een badkamer, keuken, grote living met oude houtkachel, slaapkamer en opslagruimte. Op de eerste verdieping is een volledig afgewerkte studio met moderne keuken en badkamer. Ook de elektriciteit werd in 2020 vernieuwd en is voorzien voor verdere uitbreiding. Er kan nog een tweede studio bijgemaakt worden op de eerste verdieping. De zolder biedt mogelijkheden als opslagruimte.

De ranch heeft drie kleine gites langs de voorkant en een oude hooizolder. Langs de achterkant zijn er nog drie stallen en een omheind binnenpleintje.
Indien gewenst kunnen alle landbouwgronden rond het terrein bijgekocht worden om een volledige rust en beslotenheid te garanderen (totale oppervlakte meer dan 12 hectares).

Het zwembad is voorzien van alle technische snufjes en nachtverlichting. Naast het zwembad is er een overdekt terras met buitenkeuken.

Een dergelijk gerenoveerde hoogtechnologische woning is zeldzaam in deze streek en geeft de unieke mogelijkheid tot leven van het land in hedendaagse luxe. Het basisidee achter deze eigendom is maximaal genieten van de natuurlijke schoonheid met minimale inspanningen. De stabiele internet connectie geeft de mogelijkheid om thuis te werken met een permanent vakantiegevoel.

Voor het plannen van een bezoek of eventuele vragen gelieve contact op te nemen met jef.verheyen@gmail.com
U kan een virtuele tour bekijken via het channel
www.youtube.com/channel/UCXC09dd6Bx2KAubx8GLVziw
of door te zoeken op youtube op Les Landes Bourras
prijs : 599 999 €
  stuur een berichtje
  toon nummer