SMAAKVOLLE, AUTHENTIEKE CORTIJO
MONTEFRIO
Zeer stijlvolle, gerenoveerde authentieke cortijo gelegen temidden van de olijfvelden. Deze typisch andalusische cortijo straalt authenticiteit en gezelligheid uit in elke hoek en elk terras.

Het eigendom bestaat uit verschillende units. Zo is er de hoofdwoning, bestaande uit twee verdiepingen. Het gelijkvloerse niveau heeft een prachtige leefkeuken, aansluitend een aparte eetkamer en zithoek. Vanaf deze zithoek heb je toegang tot een slaapkamer en gedeelde badkamer. De tweede slaapkamer op het gelijkvloers kan je betreden via een toegang van het buitenterras.

Een traphal bbrengt je naar de bovenste verdieping met twee dubbele slaapkamers en en suite badkamers. De vijfde slaapkamer heeft zijn eigen toegang via een buitentrap, dewelke volledige autonomiteit geeft voor gasten.

Alle kamers werden stijlvol gerenoveerd met respect voor de lokale materialen en behoud van authentieke elementen. Meubels en aankleding werden sober gehouden zodat het geheel niet overladen wordt en er een uniformiteit doorheen de hele woning ontstaat. Aan de noordgevel is er een garage van 18 x 5 meter en een carport. Deze ruimte kan multifunctioneel worden ingevuld. Volledig vrijstaand is er nog een annex van +/- 35 m2.

De tuin werd mooi aangelegd met Mediterrane bomen en planten. Een betegeld pad leidt naar een 9 x 4 meter zwembad met lichtgroen tegelwerk dewelke samen met de lichtinval een mooi transparant effect heeft. Het zwembadwater is licht gezouten en wordt door middel van electrolyse helder gehouden. Deze finca heeft twee eigen geboorde waterputten die voor voldoende water zorgen voor het hele eigendom. Het terrein heeft verder nog zo’n 50 amandel- en olijfbomen, Andalucia ten top!
prijs : 625 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer