TOSCANE - DORPS APPARTEMENT IN NATUURSTEEN
GAVORRANO
Prijs verlaagd

Prijs verlaagd
Karakteristiek appartement in het historisch centrum, gelijkvloers, onlangs gerenoveerd. Slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met douche, woonkamer en kitchenette. In ongeveer 20 minuten ben je in Grosseto en in ongeveer 25 minuten vind je de stranden van Follonica, Castiglione della Pescaia en Marina di Grosseto.
Slechts 450 meter van dorps appartement is een openluchtzwembad. Giuncarico is een klein heuveldorp in de gemeente Gavorrano, in de provincie Grosseto. Dit is de meest zuidelijke provincie van Toscane, die gekend is voor zijn uiterst mild klimaat. (gemiddelde temperaturen max. 31° min. 19° 's zomers en max. 13° en min. 5° in de winter). 151GC
Alba Toscana(Italyhousehunting) is een makelaarskantoor dat verkoop, verhuur, zomerverhuur, huizenjacht, vastgoedbeheer en vastgoedinformatie en advies aanbiedt. Koop nu je droomhuis in Italië samen met een in Italie erkende, ervaren, Nederlandstalige makelaar. Een huis kopen in het buitenland kan zowel boeiend als lastig zijn. Vermijd risico's en onvoorziene complicaties en vertrouw op een ervaren professionele makelaar. Wij staan ​​onze buitenlandse klanten bij in het Engels, Duits, Nederlands en Frans. Bel Kris 392-2580259.
Alba Toscana Immobiliare - Italiaanse makelaar en specialist in huizenjacht.
prijs : 65000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer