STACARAVAN OP EIGEN GROND TE TROIS PONTS ARDENNEN
BEERSE
Deze stacaravan staat op eigen grond, heeft 2 slaapkamers en een uittrekbaar bed in de zitplaats, een badkamer met douche en wastafel, keuken met kookvuur, ijskast , oven, en alle benodigdheden, een zitplaats met eethoek, kabel tv, inkomhal , een grote veranda met een kitchenette en grote zitplaats, een terras, tuinhuis met wasmachine en droogkast en werkbank, het privé gedeelte is omheind met een haag, een eigen parkeerplaats, er is een speeltuin, petanqbanen en kantine. Het treinstation is op wandelafstand ! je kan het hele jaar verhuren !

Het domein is alleen toegankelijk via een slagboom, rivier de Salm vloeit langs het domein, naast het domein is er een supermarkt, een wasserette, een zwembad overdekt en open, op wandelafstand is het dorpje Coo met zijn watervallen, Plopsa Coo, en vele activiteiten voor groot en klein, in de winter zijn er skipistes enz .

De jaarlijkse kosten zijn 1000€ inclusief huisvuilophaling , grondlasten, water, elektriciteit is via eigen meterkast. Voor meer inlichtingen Gsm. +32477765072 of e-mail jef.keuppens1@live.be
prijs : 20000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer