APPARTEMENT MARIANDL IN OOSTENRIJK (TIROL)
HOPFGARTEN
Particuliere vakantiewoning in Oostenrijk, Tirol, Hopfgarten, Westendorf, Brixen, Ellmau, Kirchberg.

Wilt u ook genieten van een heerlijke zomer of wintervakantie in de bergen? Naar de folkloristische en kleurrijke Almabtrieb? Of wandelen in de met prachtige herfstkleuren getooide bossen? Dan is onze rookvrije particuliere vakantiewoning "Appartement Mariandl" in Hopfgarten het ideale uitgangspunt. Voor vanaf €525,00 per week kunt u in de gezonde berglucht en de warmte op ons zonneterras heerlijk relaxen en weer helemaal tot rust komen. Hier, aan de zonnige zuidzijde van de Hohe Salve, beleeft u het echte vakantiegevoel.
De Lindrainweg maakt bovendien deel uit van verschillende mooie wandel- en fietsroutes.
Genoemde weekprijs is all-in, bij een bezetting van 2 personen. Dus inclusief energie, water, bad- bed- en keukenlinnen, eindreiniging en plaatselijke belasting. Op aanvraag hebben wij een speciale aanbieding voor 60 plussers.
Uitgebreide informatie vindt u op onze website: www.appartement-mariandl.nl of stuur een Email aan: info@appartement-mariandl.nl of bel met André op 06-44426705 of met Marianna op 06-15481359.
Wij bieden onze gasten de mogelijkheid om de zondag als wisseldag te kiezen. Dan is het op de Duitse snelwegen aanmerkelijk rustiger en dus veiliger voor u.
  stuur een berichtje
  toon nummer