FANTASTISCH VAKANTIEHUIS IN FRANKRIJK VOOR GROTE GROEP
SALLES LAVALETTE
De zomer vakantieweken van 2023 zijn inmiddels bijna allemaal geboekt. Nog vrij is de eerste week van Juli en de laatste week van Augustus. Maar wat denkt u van een vakantie op Le Maine Menot met een kleine groep vrienden? Voor kleine groepen (max 10 personen) hebben we speciale aantrekkelijke prijzen.

Ons mooie huis Le Maine Menot ligt in de prachtige streek de Poitou-Charente. Een groot Manoir, op de grens van de Charente en de Dordogne, met fantastisch uitzicht en absolute privacy.
De Charente is een prachtige streek van Frankrijk met z'n pittoreske landschap, glooiende heuvels en het vele groen.
De vele chateaus en romijnse kerken zijn een must om te bezoeken voor de liefhebber. Voor de golfers zijn er genoeg 9- en 18 holes in de omgeving. En voor de wijnliefhebbers is een bezoek aan St Emilion, Bordeaux, Cognac of Bergerac meer dan de moeite waard.

Het prachtige stadje Aubeterre sur Dronne ligt op slechts 20 minuten afstand rijden. Dit stadje is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Frankrijk en een bezoek aan de bijzondere romaanse monolithische ondergrondse kerk is een must. Bezoek één van de vele lokale markten zoals in Aubeterre, Brantome, Riberac, Chalais en Villebois Lavalette met zijn feodale kasteel dat de regio domineert vanaf de heuveltop. In Villebois Lavalette kunt u op zaterdagochtend genieten van verse oesters op de lokale markt onder het oude en overdekte marktplein.
Op 30 minuten afstand ligt Angoulême met zijn historische kathedraal en de oude binnenstad.
In Brantome kunt u dwalen door de geplaveide straten of een kanotocht maken rond het eilandstadje. De kust ten noorden van Bordeaux met de beroemde steden Royan en La Rochelle ligt op ca 1,5 uur van ons huis.
Kortom er is veel te doen in de nabije omgeving van Le Maine Menot.

In het voor- en najaar van 2023 zijn er nog genoeg mogelijkheden en zeker ook voor kleine groepen.
Le Maine Menot is een bijzonder geweldige plek om te genieten van de rust, natuur en schoonheid.
Half pension is mogelijk.

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op onze website of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij de eigenaar Frans van den Hombergh tel 033668462093.
  stuur een berichtje
  toon nummer