RUIME VILLA MET JACUZZI EN GASTENKAMERS
PERIANA
Zeer ruime dorpswoning met verschillende gastenkamers, mooi dakterras en Jacuzzi. Deze woning is het antwoord voor wie op zoek is naar een eigen woonst met gegarandeerd huurinkomen maar is tevens ook geschikt als vakantiewoning. Op zo’n 35 minuten rijden van zee, temidden van de olijfgaarden en in een klein gehucht ligt dit uniek pand, bestaande uit drie bouwlagen.

Vanaf het straatniveau kom je binnen in een ruime leefruimte met houtkachel en aansluitend een volledig ingerichte keuken. Momenteel wordt door de huidige eigenaars deze ruimten voor gebruik aangeboden aan gasten die komen logeren. Vanaf de leefruimte loop je door een gang met in totaal drie dubbele slaapkamers die elk hun eigen badkamer hebben. Op het einde van deze gang is er nog een kleine praktijkruimte met massage tafel.

Via de trap gaan we naar het benedenverdiep en komen daar in een gemeenschappelijke hall waar de vierde gastenkamer en badkamer op uitgeeft. Deze kamer heeft zijn privé terrasje. Volledig apart hebben de eigenaars op deze verdieping hun eigen appartement. Dit appartement bestaat uit een –open plan- leefruimte met eethoek, zithoek en keuken. De keuken is volledig uitgerust met alle apparatuur en heeft een granieten aanrecht. Bij de zithoek werd er een pellet kachel geïnstalleerd die de woning tijdens de koudere maanden in een mum van tijd volledig opwarmt. Verder is er nog de privé slaapkamer met en suite badkamer, een tweede slaapkamer en een leuk buitenterras.

Vanuit de leefruimte van de gasten leidt een trap naar het dakterras met prachtige lounge en Jacuzzi. Hier heb je mooie zichten over de omgeving en geniet je van de mooie zonsondergang.

Dit eigendom heeft los van een potentieel huurinkomen nog heel wat andere troeven. De woning werd namelijk twee jaar geleden volledig verbouwd, drie badkamers werden vernieuwd, alle raamwerk is nieuw en voorzien van dubbel glas, draai-kip systeem, muggengaas en rolluiken. De woning heeft verschillende terrassen maar is toch makkelijk in onderhoud.

Bovendien ligt ze op een boogscheut van de meer dan duizend jaar oude, authentieke Arabische sulferbaden met een constante temperatuur van 21 graden. Kortom deze woning is voor de nieuwe eigenaar instapklaar en een mooie opportuniteit om bijkomende inkomsten te genereren.
prijs : 299 500 €
  stuur een berichtje
  toon nummer