STIJLVOL GERENOVEERDE WONING MET PATIO, SPANJE
TRIANA
Zeer charmante en gezellig gerenoveerde dorpswoning met binnentuin en aparte gastenkamer. Vanaf de straat kom je via een mooie houten deur binnen op de binnenkoer. Deze werd zeer gezellig ingericht met een zithoek en kan indien gewenst ruimte bieden voor een splash pool.

De mooie palmboom en de authentieke muren sieren deze koer en zorgen voor een aangename sfeer. Vanaf deze patio kan je naar de aparte gastenkamer met aansluitend de badkamer. De slaapkamer werd zeer sober maar sfeervol ingericht met in het plafond een lichtkoepel. Dubbele houten deuren geven uit op de parkeerruimte bij de voorgevel van de woning. Dus gasten hebben steeds hun eigen aparte inkom.

Gaan we terug naar de binnenkoer dan kan je via een metalen trap naar de eerste verdieping. Hier kom je eerst binnen in een open leefruimte met keuken, eethoek en zithoek. Dankzij de grote schuiframen wordt deze ruimte gevuld met daglicht. Vanaf de zithoek loop je door naar een dubbele slaapkamer. Ook hier zorgt de soberheid net voor die unieke charmante toets. Bij deze slaapkamer hoort nog een toiletruimte met lavabo en douche.

Deze woning werd recent door de eigenaars gerenoveerd met een moderne toets maar met respect voor de Andalusische elementen. Doorheen de woning werd er het typisch lokale houten buitenschrijnwerk met houten luikjes geïnstalleerd. Deze woning is een ideale vakantiewoning, gelegen in een klein spaans dorp op slechts 20 minuten rijden van zee.

Ben je op zoek naar je eigen plek onder de zon met mogelijkheid om tot verhuur van een gastenkamer dan is dit zeker een bezoek waard!
prijs : 134 500 €
  stuur een berichtje
  toon nummer