INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET TERRAS EN GARAGE, SINT-JOB-IN-'T-GOOR
2960 SINT-JOB-IN'T-GOOR
Het appartement ligt op de eerste verdieping en is erg energiezuinig (EPC 120), in elke ruimte werd centrale verwarming voorzien. Het appartement omvat een grote leefruimte met voldoende plaats voor een aparte eetruimte, een grote halfopen keuken met granieten werkblad en recente toestellen, een grote berging met plaats voor was- en droogmachine, een aparte WC, een badkamer met dubbele lavabo en ligbad/douche en twee slaapkamers. Deze geven beiden met een schuifraam uit op het terras dat over de gehele breedte van het appartement loopt. Het terras is zuidelijk gericht, er werd een elektrische zonneluifel voorzien.

Achteraan heeft het appartement zicht op een groene omgeving. Er is veel licht, zowel vooraan als achteraan het pand. Over de gehele ruimte ligt een lichte tegelvloer. In de prijs is een garagebox inbegrepen die plaats biedt aan een voertuig en enkele extra’s (fietsen, vuilbak...).

Nummer 11 telt slechts 6 appartementen. De gemeenschappelijke kosten zijn laag (+/- 50 euro). Zijn inbegrepen: blokverzekering, elektriciteit gemeenschappelijke delen, tuinonderhoud, aanleg reservekapitaal en kosten syndicus.

Het appartement heeft een vlotte verbinding naar het centrum van Sint-Job, de omliggende gemeentes, de oprit E19 en is meteen beschikbaar. Het appartement vraagt weinig onderhoud en is ideaal voor mensen die houden van rust.

Recente vervanging condensatieketel ('16) - koelkast & afwasmachine ('17) - badkamermeubel ('19). Geen makelaars aub.
0032.498 69 22 37