INSTAPKLARE WONING MET OPTIE PRAKTIJKRUIMTE TE KOOP
KAPELLEN
Deze instapklare woning werd volledig gerenoveerd naar huidige normen en waarden en voorzien van alle comfort. Het pand bevindt zich op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. Invalswegen zijn vlakbij.

De inkomhal geeft toegang tot de woonkamer, gastentoilet en het bureel dat ook kan dienen als praktijkruimte. Ingemaakte kasten bieden veel opbergruimte.

Het bureel heeft via de inkomhal een aparte ingang en kan hierdoor dienen als afzonderlijke praktijkruimte of gewoon als bureau. De parlofoon heeft een aparte drukknop voor deze ruimte.

De ruime keuken met eiland ligt centraal tussen de woonkamer (op parket) en eetkamer en is hier echt het hart van het gelijkvloers. De grote ramen bieden uitzicht op de frisse tuin.

Op het 1ste verdiep bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer met bad en toilet en een handig ingerichte wasplaats met lavabo en voorziening voor was en droog.

De 2de verdieping is een heel ruime slaapkamer (optie opdelen in 2 kamers) met douchekamer en lavabo. 4 Veluxen bieden veel licht.

De tuin is zuidoost gericht en heeft altijd zon op 1 van de 2 terrassen. De halfopen bebouwing zorgt voor een handige doorgang naar straat. Achteraan staat een charmante, ruime tuinberging van maar liefst 26,5m².

Beschikbaarheid otk. Voorkeur oktober 2022.
Maak telefonisch een afspraak op 1 van de kijkdagen.
-zondag 17 oktober
-zondag 24 oktober (optioneel)
Verkoop gebeurt onder gesloten omslag. Meer uitleg op de kijkdag.
Veronique: 0497 27 87 38
prijs : 399 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer