RUIME GEZELLIGE INSTAPKLARE WONING - HOBOKEN
HOBOKEN
We treden het huis binnen via een hal met authentieke elementen, een gastentoilet en toegang tot de kelder. De open keuken met keukeneiland is voorzien van alle comfort zoals een ingebouwde oven, ijskast en vaatwasser. Soft close lades en kasten en een gasvuur. In de keuken en de eetkamer ligt een onderhoudsvriendelijke eiken houten vloer. De zitkamer met lichtkoepel heeft keramische tegels. Deze open ruimte geeft toegang tot de tuin via een schuifraam. In de tuin is er een gezellig terras, een vijver en een tuinhuis te vinden.

De houten trap leidt ons naar de eerste verdieping waar we een zeer ruime badkamer hebben met ligbad, dubbele lavabo en instapdouche. Daarnaast vinden we de gevelbrede master bedroom met laminaat en grote ramen.Op de tweede verdieping zijn nog 2 slaapkamers en een berging.

Er is ook een dubbele kelder met een geïsoleerde kruipruimte.Dit huis is gelegen in een rustige buurt met achter de tuin een natuurlijk aangelegd parkje met een speeltuintje.Alles is op wandelafstand: openbaar vervoer, winkels, scholen, parken,… hierdoor komen we ook aan een mooie mobiscore van 8,8/10.

Asbestattest ✔️
EPC-attest en elektriciteitskeuring zijn ingepland.

Bezoeken kan op afspraak via- 0479320060- dewitsarah@hotmail.com-

27/05/2023 - tussen 12u en 16u

28/05/2023 - tussen 11u en 16u

29/05/2023 - tussen 11u en 15u

Wij hopen je snel te zien!

GroetjesSarah & Gerard
prijs : 369 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer