RUIME, GEZELLIGE GEZINSWONING TE BRAKEL
BRAKEL
In de Kokerbergstraat 3 te Brakel vindt u deze uiterst charmante woning. Gelegen op een perceel grond met een totale oppervlakte van 5a 08ca. De woning opgericht in de jaren 60 beschikt over een totale bewoonbare oppervlakte van 152m² en een zolder van 51m².

Op het gelijkvloers vindt u de inkomhal met trap naar de eerste verdieping, lichtrijke leefruimte , eetplaats, keuken, badkamer en wasplaats. Op de eerste verdieping hebben 3 slaapkamers hun plaats.

In de nachthal bevindt zich de uitschuifbare trap naar de zolder die u van bergruimte voorziet en ingebouwde kasten met extra bergruimte. Verder is er ook nog een ruime kelder aanwezig.

De noordoost gerichte tuin met terras biedt u de nodige privacy waar het heerlijke vertoeven is. Uw wagens kunnen zorgeloos geparkeerd worden in de garage en op de private oprit.

De woning is landelijk en rustig gelegen, maar toch op maximaal 1 kilometer van het centrum. Openbaar vervoer, scholen en winkels bevinden zich op wandelafstand. De woning werd grotendeels gerenoveerd in 2014. De vraagprijs voor deze woning is 284.000€.

Voor verdere inlichtingen of een bezoek ter plaatse kan u zich tot ons richten via het nummer 0498/52.66.82 of via 0494/17.34.30

OMWILLE VAN HET CORONAVIRUS VRAGEN WIJ U OM DE BEZOEKEN TE BEPERKEN TOT MAXIMAAL 2 PERSONEN.

GEEN IMMO!!!
prijs : 284 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer