VILLA TE KOOP IN WAASMUNSTER
WAASMUNSTER
Deze prachtige villa op een oppervlakte van 789m² kenmerkt zich door haar aangename en rustige ligging, het wooncomfort, de lichtinval en haar praktische indeling. Wanneer men deze woning binnenkomt, voelt men meteen aan dat alle ruimtes riant bemeten zijn. De hal met gastentoilet en vestiaire benadrukt dit gevoel en zorgt tevens voor een mooie en aangename connectie tussen gelijkvloers en verdieping!

De eetplaats vormt samen met de zithoek (met haardvuur) en open keuken een héél grote lichtrijke leefruimte van 78m² waarvan de grote ramen zorgen voor een prachtig zicht op de zonovergoten onderhoudsvriendelijke tuin. Vanuit de woonkamer kan je naar de luxueuze pergola met elektrische windscreens, die je perfecte privacy garanderen. De zuidgerichte tuin met net aangelegd gazon is een must voor kinderen en huisdieren, daar deze volledig omheind is en hen voldoende veiligheid kan bieden.

In de inpandige garage van 41m² (met elektrische Hörmann sectionaalpoort) vinden we ook een ruime wasplaats met ingemaakte wandkasten, alsook een handige koele berging dicht bij de keuken.
Op de 1ste verdieping zijn er 3 heel ruime slaapkamers (24, 22 en 20m²) en een badkamer van maar liefst 15m², die uitgerust is met dubbele wastafel, douche, ligbad en toilet.

Zonnepanelen zorgen voor gratis energie, en het alarmsysteem en automatisch hek houden ongewenste individuen mooi buiten.

Het mooie uitzicht op Ruiterkerk krijg je er gratis bij.
Geen immo
prijs : 599 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer