ZEER RECENTE WONING MET WERKPLAATS TE INGELMUNSTER!
INGELMUNSTER
Zeer recente (bouwjaar 2019) en volwaardige Mi Casa woning met ruime werk- of opslagplaats (90 m²) en mooie tuin! Ideaal voor een kleine zelfstandige!

Deze woning kan ook een interessante investering zijn met een mooi rendement van +/- 2,5 %. Zou verhuurd zijn vanaf de akte dus geen zorgen om nog een huurder te zoeken!

Centrale ligging nabij het centrum van Ingelmunster, de sportfaciliteiten en goeie bereikbaarheid naar de invalswegen!

In deze woning wonen we op het eerste verdiep. Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal met aansluitend toegang tot de werkplaats met bijhorende technische ruimte en aansluitingen voor wasmachine, droogkast en extra douche. Via de hoge sectionale poort (voor hoge bestelwagens toegankelijk) komt u binnen van op de straatkant en kan u doorrijden tot in de tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een hal, toilet, ruime en gezellige leefruimte met open keuken (volledig geïnstalleerd met spoelbakken, gasfornuis, oven, vaatwasmachine, frigo) en uitzicht op het balkon en de tuin. Via enkele trapjes bereiken we de grote slaapkamer met aansluitend de badkamer met lavabo, ligbad, douche en toilet. Ook een kleine berging en uitschuiftrap naar de zolder is aanwezig.

Op de tweede verdieping zijn 2 volwaardige slaapkamers en een leuke patio waar kinderlief kan studeren, gamen of waar een mooie dressing kan gemaakt worden. Ook is er een 2de badkamer (niet geïnstalleerd).

Het is heerlijk vertoeven in deze woning met het echte Mi Casa gevoel, die nog verdere afwerking vraagt. Het voordeel is dat alles nog volledig naar eigen smaak kan afgewerkt en geschilderd worden. The 'finishing touch is up to you!'

Energiezuinige woning met brede voorgevel (12 m), grote werkplaats, volwaardige tuin en gezellige leef- & slaapruimtes. Complete gezinswoning of ideale investering met mooi rendement!
prijs : 415 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer