KWALITEITSVOLLE WONING TE KOOP IN KAPELLEN
KAPELLEN
Kwaliteitsvolle woning te koop in groene omgeving

Deze woning werd door de eigenaar zelf gebouwd in 1972 met de allerbeste materialen zoals de ramen en de deuren in massief afzelia. De ramen hebben allen dubbel glas, in de living is het ook geluidswerend. Badkamer en de keuken hebben hoog rendementsglas. Oorspronkelijk bestond de dakbedekking uit asfaltleien waarover in 1997 een tweede dak uit pannen werd gelegd.

De ruime inkomhal geeft toegang naar de living, de keuken, de slaapkamers, de badkamer, de garage en het toilet. Ze bevat 2 ingemaakte kasten, 1 voorzien van schabben en opberggedeelte, de andere als kleerkast. De vloer is volledig in carrara marmer.

De vloer in de living is een massieve parketvloer in afzelia douché van 10 mm dik. Het pronkstuk is een schouw in roze Portugese marmer maar door een kunstenaar uit Carrara gemaakt. De deuren in de living en de keuken zijn ingezet met prachtig gegraveerd glas.

Ook slaapkamer 1 is gebouwd met grote ingemaakte kasten waardoor er erg veel bergruimte is. Slaapkamer 2 is voorzien om eventueel op te delen in 2 aparte kamers.

De gehele woning wordt verwarmd door een systeem met warme lucht verspreid door buizen in de kruipruimte en door vloerroosters. Dit geeft een zeer vlugge opwarming van de kamers.

De garage is zeer ruim en voorzien van een grote smeerput en daarin bevindt zich ook een kunststof mazouttank van 1000 l met goedkeuringslabel.

Elektriciteit is voorzien voor 220 en 380 Volt.
In het tuinhuis staat een pomp om grondwater te kunnen gebruiken om eventueel de tuin te sproeien.
In de nabije omgeving is er een ruim aanbod van winkels.
contact via 0477 60 10 57
0032.477 60 10 57