PENTHOUSE APPARTEMENT TE KOOP MET PRACHTIG ZICHT OP KANAAL
VILVOORDE
Luxueuze design penthouse with a view! Gelegen op de 4de verdieping met prachtig zicht op het kanaal, smaakvolle inrichting met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en gietvloeren, zéér goede ligging in het fel begeerde Kanaalpark op wandelafstand van het centrum.

Bestaande uit grote inkomhal met inbouwvestiaire, lichtrijke en gezellig woonkamer en eetkamer met hyper uitgeruste open keuken, aangenaam groot zonneterras van maar liefst 101 m², verder 3 ruime slaapkamers, allen met aansluitend terras, waarvan 1 master bedroom met badkamer met inloopdouche en lavabomeubel. 2de slaapkamer of bureau met inbouwkasten, apart toilet met handwasbakje, 2de badkamer met douche en lavabomeubel.

Bergruimte/wasruimte. Prijs is inclusief ondergrondse autostaanplaats met bergingskast en privatieve kelder. Nabij belangrijke invalswegen, winkels, school en openbaar vervoer.

Ondergrondse autostaanplaats met bergingskast verplicht aan te kopen aan 30.000 euro. De privatieve kelder kan optioneel aangekocht worden aan 15.000 euro, maar is geen must.

Contacteer O'Ville Vastgoed voor meer info en reservatie bezoeken - www.oville.be
prijs : 650 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer